Vitvarorna är beställda och kastrullresan är ett faktum

På vägen till det nya köket ingår att alla vitvaror + spis + fläkt ska bytas ut och vi har väl valsat runt och tittat lite. Det är tusan inte enkelt att bestämma sig för vilket kylskåp man ska ha, eller för att inte tala om, vilken diskmaskin..! Vi har ryckt i dörrar och öppnat luckor och till slut gått därifrån eftersom det är så himla svårt att ta ett beslut. Det är ju grejor man ska ha i, förhoppningsvis, många, många år framåt, och då kan man inte bestämma sig på en höft.
Vi valde till slut att köpa samtliga delar hos Hemma-butiken vid Backaplan, för vi fick sån enormt bra service av butikschefen Emil och hans stil gick hem hos oss.

Men det var den 19 mars. Och den 25 mars accepterade vi offerten. Harald lyckades få ett kastrullset på köpet, eftersom han gnällde lite om "att det fanns ställen som var billigare...". Vi har beställt en induktionshäll, så vi behöver nya grejor hela vägen. För att veta om en stekpanna eller kastrull fungerar till induktionshäll, så testar man att sätta en kylskåpsmagnet i botten (utsidan!). Fastnar den så fungerar den till spisen, annars är det bara att slänga. Vi var övertygade om att alla våra nyinköpta stekpannor var godkända, men ack vad vi bedrog oss. En grillpanna kan vi behåll, men resten ger vi bort.

To be continued....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0