Blandat smått och gott

Oj, nu var det länge sedan jag tog mig tid att syssla med mitt favoritämne - att skriva om mig själv!
Jag har varit på studentuppvaktningar i Lerum och i Stockholm och det har varit supertrevligt. Att se dessa tjejer stråla med champagneglansiga ögon lämnar inte ett öga torrt. Hrm...


Frida, Rebecca och Josefin ska nu lämna studierna bakom sig och ställa sig i kö på arbetsförmedlingen. NOT! De här tjejerna kommer att gå långt och tänker inte sätta sig och rulla några tummar!

Det har varit midsommar, fotbolls EM, STCC i Frihamnen och två besök på kaféet i vattentornet i Guldheden.
När Sverige fortfarande var med i fotbolls EM så lyckades vi värva en huligan från Nya Zeeland att visa upp sig i svenska färgerna.

Han lovade att stanna i Sverige så länge vi var med i EM, så den stackarn hann väl aldrig få se så mycket av vårt avlånga land....
Men på midsommar kan man ändå vara patriotisk och visa upp sig i de blå-gula färgerna.


Och så var det det här med STCC i Frihamnen. Ett spektakel med mycket folk och miljövänliga bilar.


Jag blev så hungrig och skulle absolut ha en korv. Så jag ställde mig i korvkön och om man förstorar bilden så kan man se mig i en röd-vit-randig jacka framför den gula traktorn....

Jag missade nästan hela tillställningen och korven var inte ens ordentligt grillad. Och kostade 20 kronor. Styck! Jag åt två...
Det var extremt mycket folk i rörelse och eftersom det ingick resor med kommunaltrafiken i Göteborg så tog sig de flesta fram gåendes till Centralen när tävlingarna var avslutade.


Jag har aldrig sett så mycket folk på Göta Älv bron och så lite bilar. Det var en upplevelse bara det!

Och sen har vi varit och fikat i två omgångar i vattentornet i Guldheden. Där fick vi STORA koppar med gott kaffe och köttbullemackor med 8 stora köttbullar. Det blev mera brunch än söndagsfika. 54 kronor per person blev det och jag anser att det var värt sitt pris.


Ja, vi satt vid samma bord båda gångerna. MEN jag drack ur en blårandig kopp första gången och en rödrandig den andra, så lite variation var det allt.
Och så vill jag avsluta med en rysare. Att åka hissen som finns i vattentornet.... Har du klaustrofobi - ta trapporna!!!


Ha en trevlig sommar! Det tänker jag ha i alla fall....

P.S. Har varit på Liseberg oxå - och vunnit en stoooooooor kartong choklad. Stjärnvinst. 3 kg. Mmmmm....

Absolut tystnad

Jag har inte glömt bort att blogga. Jag har bara inte haft tid. Men snart ska jag lägga in bilder från studenter, STCC, annorlunda fika-ställe och hur en maori ser ut i svensk supportertröja. Nåt att se fram emot....?

Tills vidare vill jag önska er alla en HÄRLIG MIDSOMMAR!

Kram!
Tina

Sjung om studenten....!

Har inte tid och blogga så mycket nu, eftersom det är studentfest, på studentfest, på studentfest... Och det är hur roligt som helst! Strålande väder och sommarklädda ungdomar med champagneglansiga ögon - vad mer kan man önska?
Och apropå önska... Jag var på Liseberg för att gratta ett 11-årigt gudbarn när jag snubblade på en 10-krona. (Ja, jag har faktiskt för stora sandaler och snubblar på det mesta...) Eftersom alla andra klev över den och jag var den enda som såg den, så bestämde jag att den skulle jag satsa på Cloettahjulet. Varpå jag stegade fram, la min 10:a på en bricka och kompletterade med ytterliggare en 10:a för att täcka hela brickan, och vann 2 kg kexchoklad. Hurra, vad glad jag blev! Jag ÄLSKAR kexchoklad! Om jag delade med mig till gudbarnet? Jodå, det gjorde jag allt, men kanske inte så jättemånga...


Det blev inget fikande i söndags, mer än på hemmaplan, så jag har inget nytt att rapportera för tillfället, men nu har jag i alla fall börjat fylla på med lite bilder.

P.S. Måste visa bilden på gudbarnet Frida när hon var på studentbalen på Valand. Killen var hennes kavaljer för kvällen. Fotot är klippt ur länken nedan.



http://www.lerum.se/Invanarservice/Skolsidor/Lerums-gymnasium/Bildgalleri/Bal/

RSS 2.0